Saturday, March 23, 2013

My trip home

Calatoresc de cand ma stiu si asta cred ca ma indreptateste sa spun ca m-am nascut cu aceasta pasiune, desi sunt sanse ca tocmai primul voiaj de anvergura sa fie cel care mi-a deschis apetitul pentru descoperirea de noi teritorii. Chiar si asa, tot de cand ma stiu calatoresc.
Cand nu implinisem inca 3 luni, am pornit din Iasi catre Cluj Napoca, sa-mi intalnesc parintii. Frig de crapau pietrele si zapada pe masura. Drumul a fost lung si anevoios, am ajuns cu o intarzaiere de cateva ore si extrem de obosit.
Dupa bisous la tata si pupici la mama de bun venit mi-am gasit un culcus caldut in poala mamei si, lasand in urma stresul intalnirii, am adormit...oricum era deja intuneric si nu puteam sa ma bucur pe deplin de urmatoarea etapa a calatoriei  de la Cluj la Deva.





Nu stiu cat timp a trecut dar la un moment dat, am simtit ca masina incetineste...m-am ridicat sa vad ce se intampla si mi-am dat seama ca trebuie sa fi ajuns. Fara sa stau mult pe ganduri..........pisulica in poala la mama. Stai! nu ma intelege gresit. Nu am facut asta pentru ca n-am mai reusit sa rezist doua minutele, ci ca ea sa inteleaga ca acela este locul meu de-acum incolo :)
Si-am ajuns acasa... 





No comments:

Post a Comment